Back to Home PageWelcome Guest! Register | Login | Home | Contact Us | Site Map | Advertise | FAQ | Search
Canadian Desi
    Charcha


        
  Canada Immigration Forum > General > Feedback and Comments > Slow performance?
Last Post | Newest Post
 
< [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] >

Slow performance?




Ash20
Senior Desi
Member since: Apr 06




Posts: 443
Location:


Quote:
Originally posted by Garvo Gujarati


Yesterday's average load time reduced greatly. I removed some unused stylesheets and that should have resulted in this reduction.

Monday 16 Sec
Tuesday 10 Sec
Wednesday 6 Sec

I will still keep working on this.

Regards.



Nothing has improved. Most of the time page does not even load and I have to refresh the page then only it loads.


 
Post ID: 204476 04-04-13 16:46:50
Report Abuse
Delhite
Senior Desi
Member since: Nov 04




Posts: 938
Location: Brampton


I have Chrome Version 26.0.1410.43 m and still the menu is showing up as a long list. See example below. IE has no issue.



Charcha
Charcha Home
Life in Canada
General
Immigration & Citizenship
Latest Topics
Hot Topics
New Topics
Private Messages
Search in Charcha
Classifieds
Classifieds Home
Latest Classifieds
Accommodations
Cars, Vans, Vehicles
Services
Merchandise
Trainings
Real Estate
Submit Classified
Search in Classifieds
Browse on Maps

-----------------------------------------------------------------
A Delhite in Toronto

 
Post ID: 204478 04-04-13 16:51:01
Report Abuse
Garvo GujaratiMember of Administrators
Admin
Member since: Nov 01




Posts: 3082
Location:


Quote:
Originally posted by Ash20

Quote:
Originally posted by Garvo Gujarati


Yesterday's average load time reduced greatly. I removed some unused stylesheets and that should have resulted in this reduction.

Monday 16 Sec
Tuesday 10 Sec
Wednesday 6 Sec

I will still keep working on this.

Regards.



Nothing has improved. Most of the time page does not even load and I have to refresh the page then only it loads.



Is it Chrome? Those are the average numbers from all users, so I thought it should have solved the problem.

One thing, our server is in California and me the roundtrip latency causing this.

I need to check more things.

Meanwhile, if you can try in another browser that would be great.

-----------------------------------------------------------------
A Proud Indian Canadian

 
Post ID: 204482 04-04-13 19:35:27
Report Abuse
Garvo GujaratiMember of Administrators
Admin
Member since: Nov 01




Posts: 3082
Location:


Quote:
Originally posted by Delhite
I have Chrome Version 26.0.1410.43 m and still the menu is showing up as a long list. See example below. IE has no issue.



Ditto my version 26.0.1410.43 m and this works fine with me. It is actually a result of style-sheet which renders <li> and <ul> differently, so one possibility is that the old css file might have been cached in your browser.

Can you please try refreshing historical data?

Also try this link which downloads css file

http://www.canadiandesi.com/Default.css


Thanks.

-----------------------------------------------------------------
A Proud Indian Canadian

 
Last edited by: Garvo Gujarati on 04-04-13 19:41:16
Post ID: 204483 04-04-13 19:38:23
Report Abuse
Garvo GujaratiMember of Administrators
Admin
Member since: Nov 01




Posts: 3082
Location:



How is performance right now?

-----------------------------------------------------------------
A Proud Indian Canadian

 
Post ID: 204551 10-04-13 11:47:51
Report Abuse
bhootnath
Senior Desi
Member since: Mar 11




Posts: 969
Location:


Hit and miss..mostly miss but at times it was better. Right now, when I type URL for forums directly it takes few seconds. (http://canadiandesi.com/forum.php). Once in then works little better but then opening individual post, reply etc is still taking time. I guess as you said bigger server may be the only option.
Good luck!


 
Post ID: 204552 10-04-13 12:07:30
Report Abuse
Delhite
Senior Desi
Member since: Nov 04




Posts: 938
Location: Brampton


When I move from one page to another, getting error message 'Unable to open requested page' and when I refresh from the same error message, able to load the right page. Am I the only one experiencing it?
-----------------------------------------------------------------
A Delhite in Toronto

 
Post ID: 204567 11-04-13 08:17:50
Report Abuse
Garvo GujaratiMember of Administrators
Admin
Member since: Nov 01




Posts: 3082
Location:



bhootnath and Delhite,

Can you please check now? And when the slow performance happens can you please send me tracert

Go to Command Window and Type tracert www.canadiandesi.com

I would like to see what is the slowest node.

Regards

-----------------------------------------------------------------
A Proud Indian Canadian

 
Post ID: 204572 11-04-13 09:54:53
Report Abuse
bhootnath
Senior Desi
Member since: Mar 11




Posts: 969
Location:


Just sent the PM with tracert. Slow performance still persists.
Delhite..when I use other computer with windows 7, I sometime do experience similar behaviour. On XP machine no error, but very slow. Sometimes I loose a thought while waiting on page to show up :).


 
Post ID: 204574 11-04-13 11:33:03
Report Abuse
Garvo GujaratiMember of Administrators
Admin
Member since: Nov 01




Posts: 3082
Location:



It seems like changing a server is the only option left.

-----------------------------------------------------------------
A Proud Indian Canadian

 
Post ID: 204575 11-04-13 11:43:35
Report Abuse
Contributors:
Ash20(2)  AshwaniG(1)  bhootnath(7)  Delhite(3)  desi28(1)  Full House(1)  Garvo Gujarati(14)  
tamilkuravan(2)  
< [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] >
 
Show Printable version
Send this page to a friend
Add to favorites
 


 
Web
CanadianDesi
Please Contribute!
Write an Article
Send Community News
Create Photo and Video Albums
Submit Good Pictures
List Useful Websites
Post Jobs
Submit Events
List for FREE!
Businesses
Classifieds
Social Organizations
Religious Places
Employment Agencies
Email Page
Your Email
Friend\'s Email

Advertise Contact Us Privacy Policy and Terms of Usage FAQ
Canadian Desi
© 2001 Marg eSolutions


Site designed, developed and maintained by Marg eSolutions Inc.